Telefoon: 040 - 264 59 69
E-mail: info@simpliciter.nl
Wie zijn wij?
Simpliciter: Rijplezier verzekerd!

Simpliciter is een verzekering met een klantgerichte aanpak. Wij luisteren naar u en wij denken met u mee. Of het nu gaat om het aanvragen van een verzekering, wijzigen van gegevens zoals die van een nieuwe auto, adres of andere zaken, of om het afwikkelen en herstellen van eventuele schades. En dit alles tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke premie. Kortom, bij Simpliciter bent u van zorgeloos rijplezier verzekerd!

Simpliciter is een initiatief van NV Schadeverzekering Maatschappij De Nederlanden van Nu, FGA Capital Netherlands BV en ANAC BackOffice en wordt via de Fiat, Lancia en Alfa Romeo dealers aangeboden. Vanzelfsprekend kunt u ook via deze site of per telefoon een autoverzekering berekenen en aanvragen. En dat geldt natuurlijk voor alle automerken. De verzekering is uniek vanwege de combinatie tussen een scherpe concurrerende premie en een ruim pakket aan polisvoorwaarden waar u als verzekeringnemer pas écht iets aan heeft. Denkt u bijvoorbeeld aan een nieuwwaarde- of vervangingsregeling, geen eigen risico, geen poliskosten, een no-claimbescherming, een gescheiden bonus-malus en nog veel meer.

De volledige administratie is in beheer van ANAC BackOffice, gevestigd in Eindhoven. Daar staat een deskundig team voor u klaar die al uw vragen en meldingen vakkundig en op correcte wijze kunnen afhandelen. Risicodrager is NV Schadeverzekering Maatschappij De Nederlanden van Nu, een dochteronderneming van Generali verzekeringsgroep.

Bent u als autodealer aangesloten als verbonden bemiddelaar? Ga dan naar de website voor autodealers.

Dienstenwijzer
In de Dienstenwijzer geeft Simpliciter inzicht in haar dienstverlening, voor wat betreft de consument. De Dienstenwijzer is in overeenstemming met de eisen die de Wet financieel toezicht (Wft) aan ons stelt. De letterlijke tekst van de dienstenwijzer kunt u hier lezen. Voor een printversie klik hier.

 


< Terug
 
   Copyright   Disclaimer   Privacy